22 يوليو 2023
القاهرة – عمرو يوسف
بدأ النجم تامر حسنى حفل افتتاح مهرجان العلمين الذي يقام تحت شعار العالم علمين بفيديو مجمع لمسيرته الفنية منذ بدايته حتى الآن وأبرز أفلامه وأغانيه والحفلات التي أحياها في الخارج وفيلمه الأخير تاج، ثم دخل تامر حسنى المسرح بعرض مبهر طائرا بارتفاع 40 مترا وهو يرتدي بدله السوبر هيرو من فيلمه الأخير تاج وسط تصفيق الجماهير.
View this post on Instagram
تامر حسني: فخور باختياري لافتتاح مهرجان العلمين
وحرص تامر على توجيه كلمة لجمهوره في بداية حفله في العلمين، قائلا: «ما شاء الله إيه الجمهور الجميل ده، منورين يا جماعة والله، أنا بتشرف إنه تم اختياري أعمل افتتاح مهرجان العلمين.
إيه الجمال ده؟ .. السوبر هيرو تامر حسني طاير لحظة دخول حفله في #مهرجان_العلمين #Visit_Egypt | #Visit_alamein | #العالم_علمين pic.twitter.com/AUeLhqreRZ
— CBC Egypt (@CBCEgypt) July 21, 2023
وأضاف: «المهرجان ده عايزين نحافظ عليه كل سنة، علشان يجمعنا ويجمع كل مطربينا من مصر وكل الوطن العربي».
وقدم تامر حسني عددا كبيرا من أشهر اغانيه القديمة والجديدة منها هرمون السعادة، وكفياك اعذار، وأنا بحبك، وعيش بشوقك، ويانا يامفيش، وأشرف على المؤثرات البصرية والألعاب النارية الفنان أحمد عصام.